Seksualiteit

Inspiratie nodig? Dit zijn dé sekstrends van 2018

geschreven door 30 januari 2018

Is je seksleven ingedut? Heb je behoefte aan nieuwe inspiratie om ook in 2018 weer heerlijke seks te beleven? Want net als mode, interieur of beauty bestaan er ook trends op het gebied van seks. Wat zijn dé sekstrends van 2018 ?!

Virtual Reality Sex

De technologie staat niet stil, ook niet in de slaapkamer.  In 2018 zal je dan ook steeds meer horen over Virtual Reality Sex. De ontwikkelingen op dit gebied zijn al langer aan de gang en de interesse hierin neemt alleen maar toe. Eerder schreven we al op Bedmanieren.nl over de opmars van Virtual Reality Porno.  Door seks te beleven via een Virtual Reality-bril zijn de mogelijkheden voor je seksuele fantasieën eindeloos. Je kunt hiermee even ontsnappen aan de realiteit en het past heel goed in het thema van verlangen en fantasie. In 2018 zullen deze ontwikkelingen zich steeds verder uitbreiden; van een conceptversie op de Eroticabeurs naar individueel gebruik voor thuis. Het gebruik van de virtuele bril in combinatie met een levensechte pop of zelfs een robot zal het seksuele plezier doen stijgen naar nieuwe hoogtes. Zou jij een keer seks met een levensechte pop willen proberen? Op de wallen kun je dat sinds kort voor 30 euro per half uur ervaren.

Sekstrends in speeltjes

Ook op het gebied van seksspeeltjes staan de ontwikkelingen zeker niet stil. Zo bestaan er steeds meer mogelijkheden om seks ‘op afstand’ te hebben. Deze nieuwe seksspeeltjes worden bediend door een app op je smartphone. Hierdoor kun je je partner op het werk een orgasme bezorgen zonder dat je er werkelijk bij bent. Daarnaast speelt de seksspeeltjesindustrie goed in op de trend van genderneutraliteit door zelf met genderneutrale speeltjes op de markt te komen. De klassieke roze vibrators en dildo’s kunnen anno 2018 echt niet meer. Gender neutrale speeltjes hebben neutrale kleuren (dus geen roze of blauw) en een non-specifiek gebruik.

Sex Retreats

Koppels hebben op vakantie vaak meer tijd voor elkaar en dus ook vaak meer tijd voor seks. Daardoor is een ‘seksvakantie’ een ideale manier om als koppel je seksleven een boost te geven. Er komen steeds meer aanbieders van deze speciale sex retreats. Hierbij gaat het niet om zoveel mogelijk rond te neuken, maar om weer aandacht te leren hebben voor elkaar en elkaars lichamen.

Pegging

Steeds meer stellen doen in 2018 aan pegging, een nieuwe manier om invulling te geven aan een seksuele behoefte. Hierbij switchen de man en vrouw als het ware van rol en penetreert de vrouw de man anaal met behulp van een voorbinddildo of vibrator. Er wordt in de slaapkamer steeds meer met anale stimulatie geëxperimenteerd. Het is dan ook een misverstand dat anale stimulatie alleen voor de homoseksuele man zou zijn.

#MeToo

Het bewustzijn van #MeToo zal ook in 2018 een grote rol gaan spelen. Mensen zijn zich er tegenwoordig steeds meer bewust van dat ze zichzelf moeten beschermen tegen ongewenste seksuele handelingen. Respect voor elkaar tussen de lakens is hierbij zeker belangrijk. Hoe zich dat verder zal ontwikkelen, zullen we ongetwijfeld gaan merken in 2018.

Wellicht ook interessant voor jou:

Geef jouw reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.