Erotiek

Ben jij een cunnilingus pro? De kunst van het beffen

geschreven door 17 december 2019
Beffen met Lickster

Er zijn talloze tutorials te vinden op het internet over hoe je je haar op moet steken, je tuin winter-klaar maakt of een algebraïsche som oplost. Enthousiaster werd iedereen toen enkele jongens claimden met behulp van de app ‘Lickster’ van iedereen een befkoning(in) te kunnen maken.

Lickster om te leren beffen

Toen een paar jongens (zij noemen zichzelf The Kloons) begin 2017 hun nieuwe app ‘Lickster’ pitchte, ging deze video viral. De app werd geïntroduceerd als een cunnilingus training app en zou iedereen leren beter te beffen. Het werkt net als Candy Crush of Guitar Hero. Alleen in deze app lik je een digitale vulva en haal je het maximaal aantal punten bij een volledig van-opwinding-gezwollen vulva! Het ritme van je tong, de positie van je vingers en de ondersteuning door je handen spelen hierbij een belangrijke rol. Door middel van mondelinge feedback kom je te weten of je goed bezig bent.

“Lickster is een revolutionaire nieuwe training app die je zal omtoveren tot een befkoning(in) in een handomdraai”, aldus The Kloons. Blijkbaar interessant voor velen, want er werd ineens vaak naar gezocht in de Appstore. Helaas bleef deze pitch bij een grap. Eerder, in 2014, werd er wel al een soortgelijke app gerealiseerd in Amerika: ‘Lick this’. Nederlandse liefhebbers kunnen de app uitproberen door de website te bezoeken op hun mobiel, want de app is alleen te downloaden in de VS.

Tekst loopt verder onder de video.

Hoe weet ik wat ik moet doen?

Een terecht punt dat The Kloons in hun pitch maakten, is dat maar 25% van de vrouwen een orgasme bereikt door penetratie tijdens seksuele gemeenschap. Eerder schreven we al op Bedmanieren.nl dat dit waarschijnlijk te maken heeft met de mate waarin de clitoris gestimuleerd wordt tijdens seks en het feit dat de vagina van binnen veel minder zenuwuiteinden bevat dan de glans van de clitoris (het bolletje tussen de binnenste schaamlippen). Als je een vrouwelijke bedpartner hebt waar je seksueel plezier mee wil beleven, kun je je dus maar beter focussen op het (onder andere) likken van haar vulva en clitoris. Iedere vrouw is echter anders. Een app zal je daarom niet zomaar een koning(in) maken in de orale seks.

Meer dan een derde van de vrouwen claimt niet de juiste stimulatie te ontvangen tijdens seksueel contact. Het is echter aangetoond dat lesbische vrouwen vaker orgasmes beleven binnen hun seksuele relatie dan heteroseksuele vrouwen. Misschien begrijpen homoseksuele vrouwen beter van elkaar wat lekker is en hoe het vrouwelijk lichaam werkt. Ben jij een cunninglingus pro? En hoe weet jij dat wat je doet tijdens orale seks met een vrouw plezierig voor haar is?

Communicatie is key

Ook tijdens het beffen geldt: communiceer met elkaar. Let op haar lichaamstaal. Praat met haar over wat ze lekker vindt en wat minder goed werkt. Het is belangrijk om te onthouden dat, ook als je als vrouw niet de juiste stimulatie ontvangt van je sekspartner, het ook jouw verantwoordelijkheid is om te communiceren wat je wil. Het vragen om richtingaanwijzingen, voorbeelden en demonstraties kan sexy en behulpzaam zijn in één klap.

Beeld: Lickster app op Elitedaily.

Wellicht ook interessant voor jou:

4 reacties

hannie 7 augustus 2017 om 20:11

Ik heb sinds een jaar een relatie en hij heeft mij twee keer heel even gebeft terwijl ik wel aangeef dat ik het fijn vind.
Ik pijp wel wekelijks omdat hij dat fijn vind.
Ik neem ook altijd het iniatief en hij blijft op zijn rug liggen met ogen dicht.
Als ik in missionaris stand wil dan moet ik hem op mij trekken/ aangeven en verder ben ik altijd bovenop.
Ik heb het idee dat hij lui is en niet veel voor partner wil doen.
Ik heb erover gehad maar dan wordt hij boos.
Hij komt ook zelden klaar in mijn vagina. ….zijn penis wordt dan slap en dan komt hij wel met pijpen klaar. …..ik ben er erg verdrietig om en masturbeer dan een andere keer alleen en huil daarna verdrietig.
Hoe moet ik het aanpakken om toch ook eens van zijn kant te worden aangehaald en bemind en me zo ook aantrekkelijk gevonden te worden want hij kust ook zelden mijn borstel, alleen als ik het aangeef. Ik ben soms wanhopig maar ik hou wel van hem
groeten .

Antwoorden
mm
Rinske Bakker 10 augustus 2017 om 21:22

Beste Hannie,
Dankjewel voor het delen van je verhaal. Het lijkt me inderdaad erg verdrietig dat jij je partner tegemoet komt in wat hij fijn vindt, maar dat dit andersom niet of met veel moeite het geval is. Je geeft aan dat je het onderwerp hebt aangesneden; is het voor je partner duidelijk wat jouw wensen zijn en hoe wanhopig jij je voelt? Zo ja, dan is het denk ik belangrijk dat jij je afvraagt wat jij met deze situatie wil doen.
Uiteindelijk draait seksueel contact om communicatie, afspraken maken en elkaar ontmoeten in elkaars behoeften en wensen. Jij bent de enige die jouw grenzen kan bepalen en aangeven. Dat betekent ook dat wanneer je die al kenbaar hebt gemaakt, en je partner daar niets mee doet, je er rekening mee moet houden dat deze situatie ook niet gaat veranderen. Het kan zijn dat dit een dealbreaker voor je is en dat je op zoek gaat naar een partner die je wel dat wil geven waar jij plezier aan beleeft.

Antwoorden
Geert 15 augustus 2018 om 19:23

Het is een cliché van jewelste maar binnen een relatie is het geven en nemen, van beide kanten.Dat geldt ook voor de sex. Ik kan niet aan de indruk ontkomen dat Hannie aan het geven is en haar partner aan het nemen. Misschien wat kort door de bocht geformuleerd maar er is niet echt sprake van een balans. Als Hannie’s partner hier niet van te overtuigen is dan wordt het sexleven van jullie beiden steeds onaantrekkelijker. Wat een sneu verhaal om te masturberen en tegelijkertijd verdrietig te zijn. Sex moet iest positiefs zijn, iets om je op te verheugen. Ik hoop dat jullie, gezien de ouderdom van het stukje, eruit zijn gekomen.

Antwoorden
mm
Rinske Bakker 21 augustus 2018 om 18:19

Wat goed Geert, wij zijn het er flink mee eens dat zowel masturberen als seksueel contact positieve ervaringen moeten zijn! En inderdaad voor alle betrokken partijen. Wat iemand als plezierig ervaart, kan alleen diegene zelf goed communiceren. Wij hopen ook dat Hannie eruit is gekomen en dat er ruimte is gemaakt voor haar behoeftes.

Antwoorden

Geef jouw reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.