Erotiek

2022: het jaar van verleiden en verwennen

geschreven door 1 februari 2022
Erotica discreet

Al eerder schreven wij over sekstrends en seksspeeltjes op Bedmanieren.nl, maar hoe staat het ervoor in 2022? Dit jaar staat in het teken van verleiden en verwennen. Want, de laatste taboes rondom seks en seksspeeltjes lijken te verdwijnen. Ben jij nog niet zo bekend met seksspeeltjes, maar zou je wel eens willen weten waar men het over heeft? Geef in 2022 een nieuwe dimensie aan jouw beleving van seks.

De taboes rondom seks en seksspeeltjes lijken de laatste jaren steeds meer af te nemen. Steeds meer vrouwen zijn opener aan het worden over het gebruik van speeltjes en het genot dat dit hen geeft. Veel mannen vinden het bespreken van seksspeeltjes nog ingewikkeld, maar sommigen worden over de streep getrokken door het al grappend bespreken van bijvoorbeeld de Fleshlight. Mocht je niet weten wat dit laatste is – het is een hand speeltje voor mannen waarbij er zelfs uitvoeringen zijn van de vulva’s van bekende dames. Erg vernieuwend en spannend, en misschien ook wel erg opwindend

Ga jij of gaan jullie dit jaar ook je grenzen verleggen?

Bij seks zijn grenzen zeer belangrijk, maar welke grenzen zijn er aan verlangens? Als partners een open gesprek hierover voeren, kan dit voor beiden grensverleggend werken waarin je samen veel kan ontdekken. Denk er maar eens over na, wat zijn jouw geheime fantasieën? Weet je het niet? Er zijn heel wat seksspeeltjes te koop die je voor zowel masturbatie als partnerseks kan gebruiken. Vibrators en dildo’s zijn het meest bekend. Deze kunnen worden gebruikt voor stimulatie van de clitoris of de G-spot, of voor vaginale of anale penetratie. Voor mannen bestaan er ook verschillende speeltjes, zoals de eerder genoemde Fleshlight, penisringen of masturbatie-eieren. Als je wil kan je eens een kijkje nemen in een (online) seksshop om inspiratie op te doen, zoals de online seksshop Erotica Discreet. Op deze website vind je bijvoorbeeld erotische kleding, bondage speeltjes, anal beads en vibratieeitjes. Wie weet gaat er een hele nieuwe en spannende wereld voor je open. 

Spanning ontstaat door wat je niet ziet

Nog meer tips om 2022 voor jou tot een prikkelend en sensueel jaar te maken? Kleed je eens spannend aan. Immers: spanning ontstaat door wat je niet ziet… Op de eerde genoemde website van Erotica Discreet kun je naast seksspeeltjes ook sexy nachtkleding bestellen, die met één muisklik zo op je deurmat valt, voor zowel jezelf als je (bed) partner. Verras jezelf of de ander met erotische kleding en een spannend speeltje en maak van 2022 een onvergetelijk en hartstochtelijk jaar. Enjoy!

Dit is een gesponsord artikel geschreven door Erotica Discreet via Whitepress media bureau.

Hoofdafbeelding: Adobe Stock.

Wellicht ook interessant voor jou:

Geef jouw reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.